lunes, 3 de noviembre de 2008

Liders mundials

Convindria que hi haguera un editor de mons a l'estil age of empires, on diferents civilitzacions s'enfrentaren construint models de viure, infraestructures, mitjans de produccio i liders politics.
Caldria doncs incluir a tots, i quan dic tots son tots, aixi cadascu de nosaltres podriem construir un mon a la nostra mesura. Una vegada tot estaria al seu lloc fariem una reunio mundial de cocolitos per decidir el desti de l'humanitat, la meua tria seria la seguent:





Obama es guai, aixo diu "El Pais", a mes es negre i aixi mola mes. Barak deu guanyar, i encara que soc partidari de politics en cara de conill, he de confesar que la seua oratoria que no he sentit mai m'ha cautivat. 2008, vote for obama please...




Dimitri Medvedev, com a bon davanter del Racing, i de pas, president rus, mola molt tambe. M'agraden els president que s'inventen paisos imposibles amb noms com Abjasia o Osetia, demostrant que les normes internacionals que propugnen alguns tambe es publiquen en versio "paper higienic", avui estas bombardejant Siria i dema construint paisos, bravo! Li tindre que passar un email que posa PPCC per si d'encas...





Hereu d'una nissaga de grans Gordons, com Gordon de Khartoum o Flash Gordon, Gordon Brown es un politic de moda en aquest moment. Famos per no destacar en res es nota que encarna l'esencia actual del imperi britanic, "un cero a l'esquerra" es seu estil de govern es podria convertir en una de les maximes mes revolucionaries en la politica de l'union jack de cara al proxim segle.



Un dels reis actuals de la politica internacional, va saber derrotar a l'endemica Segolenne regina dels guais europeus tot i tenir un caracter "zafio", ser un calavera amb la seua exsenyora i molt inteligentment canviarla per una nova de molt, pero que molt, millor vore. Sarkozy es un tipo que diu el que vol i fa el que vol, la grandeur de la france esta asegurada en mans d'aquesta artista del balo.




Tots els que viscut a italia sabem que Gino Strada mola. Es un altre estil d'intelectual i politic. Sense pels a la llengua i enemistat de per vida amb els peines, Gino portaria a Italia al lloc que li correspon en l'univers, i si , a mes, contrata a Yoko Ono com a ministra o asesora encara molaria mes.




El dia que vaig descobrir a Tzipi Livni el meu cor es va enamorar irremediablement. Era en un congres de fans de Golda Mair on intercanviavem fotos erotiques de dones soldats d'Israel i em varen mostrar una de quan la meua Tzipi feia la mili. De repen vaig recordar eixa canso que diu " has sido tu, te crees que no te he visto, has sido tu la que me dio el mordisco, has sido tu, chica cocodrilo". Res mes a anyadir al respecte.





No diuen que tots els xinesos son iguals? pos si es aixi Stephen Chow deuria esser president de la republica popular xina, a la llarga el seu film "Shaolin Soccer" ha estat tan vist com el llibre roig de Mao, del qual encara no han fet pel.licula (tal volta Cristopher Lambert). Ben segur que amb Stephen arrivarien ministres com Jet Li o Jackie Chan i ajudaria per a que Tony Haa fora el nou president de Tailandia.





Tot el mon te el que es mereix i Esapnya tambe ho deuria tindre. Que millor per a un pais de veins que una presidenta d'escala. Rosa Diez encarna totes les virtuts espanyoles presents: es mentirosa, intransigent, hipocrita, tiranica amb els febles i rastrera i pusilanime amb els poderosos, 100% espanyola. Vamos Rosa...






Mai que ocultat la meua predileccio per Xabier Arzallus, un dels millors politics de l'estat espanyol en les darreries del segle XX. Xabier mai mor, mai es retira mai es cansa, es ferm en les seues decicions i en un estat independent basc, be , el millor seria ell..






He, he, que vos pensaveu? Els Paisos Valencians tambe serien independents en la meua partida del Age of empires i qui millor per a esser el president que Enric Nomdedeu. Saludant a Strada, rebent a Sarkozy i senyora en el palau imperial de Xativa, discutint a l'Onu amb Brown i Arzallus, veient el prego al costat d' Obama i Stephen Chow, Enric sabria quedar be amb tots el liders mundials i marcaria una epoca d'or dins la l'ata classe politica valenciana.

4 comentarios:

Josep dijo...

Benvolgut Tropilla:

coincidisc amb tu en una cosa, la Livni me la posa dura!

Ara bé, en política valenciana jo sospire pel cara a cara Camps vs Cerdà.

el tropilla dijo...

Cerda pareix un gnomo, a mes mai ha estat triat per valencians el qual vulnera totes les normes basiques de la democracia. Tal volta en el pais de Mu on ha estat elegit el podrien encarar amb el senyor fresno i pepito alce.

pd. menys mal que algu em compren amb lo de la Livni, en decembre quan vaja a Israel espere que hi hajen posters electorals i agafare un que estiga afavorida (molt facil)per a les nits solitaries d'aci d'Amman

Josep dijo...

I jo me pregunte... no serà perillós traginar un cartell de la LIVNI pels carrers d'Annan? I si, en creuar la frontera, la policia et regira la maleta!?.

Val a dir que, amb un culet com el teu, es podria fer un magnífic remake de l'Exprès de Mitjanit.

el tropilla dijo...

podria amagarlo dins d'aquest culet tan bonic que tinc... sempre puc mentir i dir que l'usare de diana...