miércoles, 11 de marzo de 2009

Tel Aviv blues...

Va bo, ja se que no tinc massa temps per a escriure... be la veritat es que si que el tinc, pero no tinc internet a casa i ara estic escriguent altres coses. També teniu que tindre en conter que prompte començare els viatges pels voltans... l'altra setmana vaig estar a Israel per viure el purim i la veritat és que la festa s´hi val.


Braut, et confese que en Tel Aviv he conegut a Michael Jackson...





pero tranquils, molt prompte tindre coses que contar...

6 comentarios:

Josep dijo...

anem al gra: FOTOS DE DONES ISRAELIANES!!

N'hi ha que van a la platja amb la ferramenta, per si de cas...

Anónimo dijo...

ostia! t-bag con sombrero. La nueva temporada de prison break: huida de gaza

Anónimo dijo...

Ja ho sabiem q de festes no te n'anaves a perdre ni una ... damunt tindràs la poca vergonya de dir q és per filantropia i desig d'adquirir coneixements antropològics ... p.D.

Princep Blai dixit

Anónimo dijo...

Home Pau quant de temps¡¡¡

Res que m'alegre de que t'ho estigues passant mes que be xD

No tinc molt de temps pro dirte que he estat en Barcelona d'alberg SUPERGUAY¡¡¡

Se m'ha quedat l'accent i tot xD

Res cuidat i a disfrutar

Anónimo dijo...

L'anterior es Jordi xD

Sergi dijo...

Hola Pau, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com