lunes, 7 de abril de 2008

S'ha mort Charlton Heston

Tindriem que aconseguir que Chuck Norris faja de Roger de Flor per a nivellar les coses


Trista noticia pel món del cinema de túniques i espases, també per la localitat de Peniscola, la qual Heston va inmortalitzar en el film d'Antony Mann "El Cid" i que va guanyar l'oscar a millor actor per "Ben-hur" i dos golden globe (per ben-hur i per los diez mandamientos). Tot un mite masculí del cine nordamericà dels 60 així com un personatge controvertit per les seues idees ultraconservadores dins del partit republicà i perque ostentava ferventment la presidència de l'NRA.

Jo soc valencià i també vullc un rifle


És difícil per a aquells que ens agrada el cinema odiar a un gran actor com este senyor, no sols els papers de Moises o Judà Ben-hur, sinò també en films com El planeta de los simios, Los tres mosqueteros, Call of the wild, Khartoum, 55 days in Pekin, El cid, La batalla de Midway, Pony Express, The Bucaneer, The touch of evil amb Orson Wells, Cuando ruge la marabunta entre els films que recorde i d'altres que veiem els dissabtes pel vespre ja fa algun temps. Un dels millors actors dels anys daurats del cinema.


Ja no hi han homes com els d'abans



Pd. A que no hi han castanyes a fer una marathò de pelis de Charlton Heston com a homenatge?

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Que te lo has creido! Si pones la casa pongo a bajar ya mismo cualquier cosa, y si no, tiramos de VHS que de seguro en las estanterias hay mucho pa elegir y tengo el video muerto de risa (cosa logica en estos tiempos, claro). Con 3 pelis se hace, que ben-hur y el cid ya hacen 3 o 4 de las de hora y media. Veamos 55 dias en pekin pa ver como occidente enseño a los chinos a hacer en el tibet, en plan epico, eso si.

el tropilla dijo...

55 dias en pekin, ben-hur, los diez mandamientos y el cid, las tengo ... el planeta de los simios seria la más friki y acertada

Anónimo dijo...

Ma' que eres friki, Paco!! Ja sabia jo que t'apuntaries a una sessió de pelis d'un dels mites del masclisme heròic post World War II. Però en compte pq el tal Wayne també pareixia un senyor molt dur, violent i home, i ...
De tota manera, estic amb el Tropilla: si es fa la marató no es pot deixar de vore El Planeta de los Simios. Peli de supercrack, supermaster, superfriki!!!!

P.D. Templat deixa de vore pel.lícules de gays com Atomik Circus i baixat qualsevol de la Troma o Bad Taste, gore autèntic delicatessen.

El Princep Blai

el tropilla dijo...

Nazi surfers must die l'he vista aquesta setmana i m'estic baixant Poultrygeist, la troma rules...

Anónimo dijo...

Feu el favor de no mentar pelis freaks en els comentaris del decés del senyor Heston, que el fareu remoure en la tomba només arribar...

Miquel.

el tropilla dijo...

humm , la veritat és que sí. És com fer una lectura de les memòries de leticia sabater en un aniversari de "el quijote".

Anónimo dijo...

Yo pongo la primera peli para la sesión conmemorativa:que tal "Bowling for Columbine". Heston sale espectacular...

Anónimo dijo...

Fale, lo de los monos me pone, 'amos a añadirle la 2ª parte, que aunque charlton esta de mas el royo de adorar un pepino nuclear mola.
Y tambien "el ultimo hombre", ya que vamos de royo postapocaliptico, que sale el difunto friendo tiparracos sectarios mutantes y mas es diver; 'amos que me moló (voy a poner un acento por si acaso, aunque sin tb) mas que la del will smith