miércoles, 24 de septiembre de 2008

La tomba de Salah Addin




"Que pretendes Yusuf? Tan solo eres un siervo de Nureddin y ya ansias para ti todo su poder. Nosotros que te hemos sacado de la nada sabremos devolverte a ella..."




Avui es dimecres, i mentres escric estes linees es faran les 20h... ja... comensa a cantar el muecin de la mesquita universitaria l'oracio del vespre. El ciber des d on refresque el blog esta a uns quants metres del temple. Fora comensa fer fred i d aci un parell d hores anire amb uns companys a fumar unes narguile de menta i discutir el viatge de dema mentres veiem el futbol.


Dema pot ser un gran dia. Apart de jugar el 2on partit en el equip de futbol sala del centre de llengues, del qual ja parlare tan sols tinga fotos, espere que la proxima oracio del vespre la pugue sentir des de la ciutat vella de damasc, prop de la gran mesquita omeia, on reposa el gran Salah Addin Yusuf ben Ayyub, senyor d'Egipte, Siria i Palestina, campio del Islam.


Anirem sis. Tres estudiants de filologia arab, un de Cordoba, un d Albacete i un italia, un de traduccio i interpretacio d'Oviedo, una estudiant de politiques d'Ankara i un servidor, que exactament no es sap que fa... Alquilarem un cotxe a Damasc per recorrer Siria: Alep, Homs, el Krak des Chevaliers i Ebla; despres visitarem Beirut. Tot aixo en una setmana.


Que Allah, el gran, el misericordios, ens protegeixa i ens siga favorable.




Tu no eres de la Vall?

3 comentarios:

Josep dijo...

Què fas tu al País del Xam!? Deixen que els franj es passegen impúdicament?

Per cert, dius que vas amb un xic d'Albacete? Ho dubte molt:
http://www.piradosalpoder.com/pirados/21/03/2006/398

Anónimo dijo...

SÍ, SÍ, ES DE LA VALL!!!!

Anónimo dijo...

Pa lo que se ve ultimamente por la vall, seria algo normal... ahora, con correa y esparadrapos...