viernes, 12 de septiembre de 2008

Un creuat amb carnet d estudiant...

Sir Pau, mire una caravana de Oropesinos! -A per ells, per Sant Antoni!

Hola des d Amman, capital del Regne Haxemita de Jordania. Avui es un dia de festa, el primer divendres del mes de Rammadan. Abans de sentarme a un Ciber per escriure aquesta entrada he estat en el ruidos centre de la capital , en el barri de jebbel amman, prop de les ruines de la ciutat helenica de Filadelfia, del que queda d elles vaja, un de les ciutats pertinents a la decapolis, una xarxa de ciutats intercomunicades que constituien el poder roma a arabia. Aquesta es una gran ciutat, en extensio i poblacio. Caotica, bruta i ruidosa, com les ciutats vives de fora del primer mon. M agrada.



Ja porte quasi una setmana aci, i encara m estic adaptant a la vida jordana, tot i que el Ramadan esta siguent ubn tant pessat. El diumenge comence l universitat i per fi podre descobrir com son els diumenges al mati. (despres de dormir, clar)



Anire escribint tot el sobint que puga, tot i que no tinc internet a casa, en l universitat em puc conectar amb el portatil (si algu sap com debloquejar una linea baix clau que m ho diga, i aixi tambe tindria wifi a casa...).

Cert es que el meu objectiu "turistic" es descobrir l antic regne creuat de jerusalem, o almenys allo que es puga visitar sense arriscar massa la pell, supose que la primera visita sera Kerak , la setmana que ve. Seguire informant...

4 comentarios:

Vent d Cabylia dijo...

I si no ès molt preguntar, què collons fas tu a la universitat d'Amman, catxo c****n...?

Miquel dijo...

Iep, Pau! Veig que, sortosament, el blog segueix endavant... Els teus fidels seguidors ho agraim.
Ja ens aniràs contant aventures...

Anónimo dijo...

Por no agarrar pico y pala lo que haga falta, hasta al tercer mundo te vas a escurrir el bulto(o segundo, que ahi son amigos de los buenos)
La soga de domingo acabara tensandose alrededor de tu pescuezo...

el tropilla dijo...

Be, la veritat es que sempre et pregunts que collons fas a la vida. Pro de moment estic aprenent arab aci a Jordania. Supose que algun dia el parlare i tot.