sábado, 1 de marzo de 2008

Apocalypse Pau


Dissabte de Magdalena, l'hora de la veritat, i el tropilla es prepara per enfundar la camisa negra de les gran ocasions. Avuí és l'ultim dia de magdalena 2008. Tras nosaltres queden diversos dies de festa, inclosos algunes jornades on la llum de la colla "dead rat" ha deixat vore el nou dia (per aixó s'ha guanyat el sobrenom de la colla "del dia de mañana").
El programa per a avui és simple, eixirem i a vore que pasa... contem en la presència del nostre company del wow Dawis d'algemesí i el desembarcament (o aixó diuen els corbs) de Pep Querol, com a reforços festuquils, i a més amb l'alta confirmada del clàssic Juan després que el treball el tinguera lligat totes les magdalenes: avui hi ha tomata. Els Village people toquen al pau gumbau i el barça jugarà a l'ovella negra a les 20'00, dos cites inequívoques de que el món, malgrat tot, continua girant.

També serà l'últim dia de la colla rilisss, amb el handicap de "tot allò que no beguem ho haurem de carregar". Supose que en una bolseta de carrefour hi haura prou...

au pues, que ja m'esperem...

demà valoració , mascletà i vitol.


pd. the war is up to begin...

No hay comentarios: