miércoles, 5 de marzo de 2008

Pel món amb "cultura ajena"


quien le haga cuernos a zapatero no sale en la subvención..




Avui he llegit a "El País" (eixe periòdic de pogres i gafapastas) una d'eixes notícies que provoquen sarna: "Zapatero explica sus 'buenas noches y buena suerte'". En clara alusió a la popular frase d'Ed Murrow en el radiofònic See it all i popularitzada en l'orient capitalista per la película de George Clooney "Good night and good luck" (a la que supose que Zapatero es referiria i que deuria haver llogat en el videoclub la setmana pasada). El president del govern acavà el seu discurs parafrasejant al locutor radiofònic perseguit pel macatrisme als anys 50, tota una mostra de la cultureta "bon rollil" i guai del paraguai que ens tenen habituats els nostres amics (i socis, en alguns casos) de la progresia ibèrica més hilarant.

Lo més esfereidor és que el president del govern, cómplice amb el seu públic, va voler acavar així un encontre en el Círculo de Bellas Artes de Madrid amb "el mundo de la cultura" (tal i com diu la persona que signa l'article) i que ho va fer per a que "nuestro país sea sinónimo de paz en el mundo, y alegría porque vamos a ser los primeros en llegar el 0,7% para luchar contra la pobreza en el mundo". Que guai! es nota que els sociates són del món de la cultura, frases així, un lloc així, una gent així... levantemos nuestros mecheros y recordemos a John Lennon sus gafas y su sombrero. Pero lo millor és la foto (dalt linkejada) i el personal que acudí a la crida del món de la cultura... Joaquin Sabina (este no era de IU!? va a ser que no...), Jesus Vazquez (Vip guai...) , Nuria Espert (lo que demostra que encara està viva...), Concha Velasco (ah, és una bruja, una bruja...), ALVARO DE LUNA (sí, el algarrobo apoya a ZP, tot un bandoler de 1808, i curro jimenez a qui vota?), MIGUEL RIOS (el anticristo del rock, la conferència episcopal tenia raò...) i el periodista es queda ample al dir "entre otros"... què? i quienes són "los otros", en quin forat viuen?!!.... M'haguera agradat estar allí junt a Pedro Vera, James Manson i Mohamed Ata.
Aquesta reunió de valors de la "cultura" i el bonrollisme pareix ser la resposta a la reunió de Rajoy amb els esportistes espanyols, els quals, li donaren suport explicitament. Niurka Montalbo (eixa espanyola que és negra) , Coral Bistuer (que li fotia al seu home) , Almudena Fernandez, Abel Anton, diverses judokes (tot esportistes en falta de subvencions) i com a guinda Emilio Butragueño i Lolo Sainz.... aaaaaah ahi te he pillado Rajoy! estos ya eran del Pp antes... El Pp apuesta por la testosterona y no por la neurona, es podria dir.
Tot un circ de cares conegudes per esgarrapar uns quants vots els uns, i unes subvencionetes i càrregs els altres. Alta política , sí senyor, a tots aquells que criticaven als EUA perque chuck norris , ron hadfort o Jack Nicholson suporten als seus candidats els dic... merda! almenys són gent rica, famosa en tot el món i que no necesiten subvencions... o anem a comparar a Miguel Rios amb Twisted Sister, a Concha Velasco amb Nicholson o a Alvaro de Luna amb Chuck Norris?. Spain is diferent, realment.




Matar franceses en 1812 no te excluia de las listas electorales


I ara dic... en el Bloc deuriem fer el mateix? buscar estrelles en decadència i fer-les cantar la nostra cançò? Si hi han projectes d'això, per deu, deixeu-me participar... Ja estic veient els titulars... Enric Nomdedeu explica su "alegría que son dos dias!" en el acto celebrado en Mislata junto a Lucia Lapiedra, Celia Blanco y las estrellas de l porno que piden el voto por Bloc-Iniciativa... oh no és bonico somniar... :-P





Por favor, que alguien me sacrifique



pd. acabe el post i no dic rés de Llamazares? Pos supose que com no faja un acte amb Pepa Flores...

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Si Llamazares arrive a la presidencia del govern, exigirem un pacte amb Ming i a Curro Jimenez de ministre del interior, aixi com l'inmortalitat i poders jedais en la sanitat pública

Anónimo dijo...

ah! i Locomia al cos diplomatic... total si enviem al Chikichiki a eurovisión, Europa ens declararà la guerra igualment...

el tropilla dijo...

ja ho podieu exigir ara també, total...

Anónimo dijo...

El único voto que daré hoy sera por Thomas Jonathan Jackson, eso si JAMAS SERÍA TAN ÑOÑO EN LAS CARTAS A MI MUJER (que aluego en las pelis te sacan igual y hay que aguzar mucho la retrospectiva pa que no te rechine) y sumado a mi natural aversión a los niños haria una mejorada reencarnación, aunque quizá no tan buen "caballero de virginia"

Anónimo dijo...

Y si lucia estrada y celia blanco piden el voto del bloc, bueno, si me dais un poster autografiado de las dos yo si que voy corriendo a votar nacionalfestivovalensianocatalanista a la proxima. Total recuerdo que en las locales anteriores lo hice y te costó menos

el tropilla dijo...

por cierto que si esto fuera así, te aseguro que me presentaria yo mismo a candidato a emperador del bloc (en el caso que existiera ese cargo).

Anónimo dijo...

Calientes!!!! Qué fin de semana!!!! Ha ganao el Madrid, ha perdio el BarÇa, no ha ganao el PP...Qué más se puede pedir????

Nomdedéu dijo...

i estes xicones que fan? militen a Les Verdes?