miércoles, 26 de marzo de 2008

I si..... l'univers Marvel s'ambientara en Castelló?

En la Colla de Charles Xavier sirven cerveza Ambar y las Chatis ya estan pilladas...

Necessitareu dosis d'imaginació, pero per una volta deixeu-me exercir de "Stan Lee" benicassut i imaginar com serien alguns dels nostres (almenys els meus) superherois preferits convivint amb la fauna, obres i milacres de la capital de la Plana.

Per començar els Fantastic Four no viurien junts en el mateix àtic, ja que trobar un a la ciutat amb les característiques adequades supera les capacitats de qualsevol, per molt superheroi fantàstic que siga. El doctor Red Richards treballaria com ajudant de laboratori en alguna taulellera amb una flexibilitat d'horaris tan precària que més li convindria "estirar-se" molt per poder cobrir-lo i no abandonar les seues tasques quotidianes (com la de ser un superheroi, vaja). Ben Grimm o més conegut com The Thing treballaria per a LUBASA i compartiria pis amb el doctor Richards prop d'algun mercadona (per eixemple el del carrer castelldefels). Els germans Storm viurien junts, Johnny Storm , Antorcha Humana, serviria copes a les "pijes" en Spoonfull mentres Sue Storm, Invisible Woman, seria assessora del PP en l'ajuntament. Desenvoluparia els seus poders a base de crear camps d'energia que la mantingueren estupenda i allunyada dels voltors al Oxo, de tant en tant Red Richards aniria a pegar un polvet a casa dels Storm pero sense quedar-se massa temps ja que no estaria ben vist per la gent més pudent de Castelló, la qüestió de viure junts es plantejaria previa cita amb la vicaria del Lidon.

Peter Parker no podria pagar-se ni un cubata amb la pasta que guanyaria com a fotògraf a "El Mediterraneo" i segurament curraria moltes i moltes hores extres com a repartidor de Telepizza mentres estudia química a l'UJI per algun dia ser company del dr Richards a la Gres de Nules. Com a Spiderman es fartaria de pegarse culades, estaria ple de morats i portaria el traje plè de cositons de tant arrastrarse per l'asfalt... ha ha ha Spiderman !!! que fàcil era trepar per l'Empire State building i descolgarte en caiguda lliure fins llençar la xarxa a un edifici de 70 plantes amb dos volantins inclosos... prova a fer-ho des de el banco atlantico al teatre principal ajudan-te amb el "coherent" skyline castellonenc...

Els X-Men es reunirien a l'ovella per veure el futbol junt amb el Capitan America. Quan baixara del poble cap a Castalia, Wolverine, pararia un ratet pel Tango al acabar el partit i tornaria a La Pobla Tornesa completament regenerat. Storm seria deportada a Senegal per ser un perill evident per als partidaris del transvasament de l'Ebre, i Ciclope i la doctora Jean Grey gràcies a les seues places fixes de funcionaris de l'educació s'hagueren cassat per lo civil i viurien en el Grau.


Les dones dels pobles interiors tenen el caracter fortet i ja fa temps que practiquen la telequinèssia


El Ghost Rider, recient arrivat de Rumania, cremaria "tubarro" des de la Maria Agustina amb el perill d'endur-se per davant a Dare Devil, el qual vendria cupons davant del govern civil.
L'increible Hulk estaria verd de buscar aparcament per la ciutat i ben segur que acabaria llençant algun automóbil pels aires o bè siguent multat per escandol públic a mans de Rogue, que treballaria de policia municipal. El Dr Extraño, el Dr Octopus i el Professor Connors tindrian una plaça fixa de professor titular a l'UJI, tot i que no publicarien ni un sol treball d'investigació des que Galactus va provocar el diluvi universal o l'invenció de les gaiates.
El capità Marvel seria president d'una asscociació contra el soroll que produeix la gent al sortir del pub heavy on treballa Thor com a porter de nit, el qual prompte hauria d'usar el martell per trencar-li la cara a més d'un humà convertit en veí.

El Dr Doom seria accionista familiar d'alguna empresa amb "solera", amb aigües potables, hotels, discoteques, i rivalitzaria amb l'empresa de Magneto per aconseguir llicencies públiques, les quals, ves per on, SON expedides i adjudicades per Kinpin des de la Diputació... o no?

Un món, com veieu, allunyat de la realitat en la que vivim, amb gent que almenys pot fer front amb superpoders a la monotonia, grissor i hipocresia que ens envolta en la nostra bonica ciutat. La millor terreta del món, vaja.


Tota la nit ací penjat i no he vist ni una mamella, me'n torne a la Gramola a enborratxar-me

pd. Ja, ja ho se , i que pasa al el meu preferit, The Punisher? Doncs com no vull ni pensar que puga ser un ex-legionari m'agrada imaginar-me que es tracta d'un regidor nacionalista que tracta desesperament de fer "entendre" que les coses com van, no van bè... Fransesc Castell no busca venjança, tan sols càstig...

5 comentarios:

Anónimo dijo...

El capità Amèrica deuria treballar explotat a un locutori regentat per marroquins sords.

PD. Lo millor de tot son els comentaris de baix les fotos.

el tropilla dijo...

Seria molt propi
d'un superheroi de l'alçada de Steve Grant Rogers , més conegut com el Capitán América. Sobretot pensant que aquest està oficialment mort (Captain America Vol. 5 número 25 ) i que un locutori de marroquins sords en Castelló seria un bon lloc per amagar-se del món, el qual el creu difunt.
Ara bè algun dia Red Skull o el Dr Doom entraran a posar una conferència a Berlin o Latveria i el descobriran...

Com veus què fàcil és començar una saga a l'estil Marvel...
:-P

Anónimo dijo...

Dios, ara cada vegada que passe per Maria Agustina, ho miraré tot diferent...
Per cert, quan deies això de regidor nacionalista, estaves pensant en algun en concret, o en qualsevol dels molts que hi ha...? ;-)

Anónimo dijo...

No voy a dejar patente mi conocido disgusto por los tios estos de las mallas... ahora ya no lo veo necesario

el tropilla dijo...

Qualsevol paregut en la realitat no és pura coincidència, tot i que no veig a Henry pegant salts, donant volteretes y trepant edificis, pero amb un m-16 i unes granades si que el veig, ves per on....