miércoles, 21 de mayo de 2008

Me caguen Eurovisión

El tropilla animarà des d'un bar de copes a Dustin the Turkey, el candidat Irlandés...


Bravo, aquesta vegada ho han aconseguit. No ha estat una casualitat, ni tampoc qüestió de sort. El chiki-chiki i Rodolfo Chikilicuatre, el subproducte espanyol que la televisió espanyola ha creat per a engatusar a la població i que aquesta mostre un interés extraordinari pel decadent festival d'eurovisió, ha triomfat. I ho ha fet abans del festival, siga quin siga el resultat (que supose serà molt favorable, si d'espanya espere poc de gran part d'europa 3/4). L' espanyolitat cutre i popular ven, i molt. Veient aixó pense que inútils eren els liders del Pp quan pretenien enaltir el confús patriotisme espanyol amb banderes gegants, renconquistes d' illots pelats i séries de televisió. Aquesta TVE socialista ho sap fer millor, lo cutre i els tópics patrioteres en aquest país son molt més atraients. No pocs, per no dir gran part de la gent es quedarà a casa per veure el chikichiki en la nit de dissabte, alguns d'ells (els més patétics) organitzaran sopars al voltant de la tele per fer l'espanyolet barat. I si guanya, bè, alguns ja estem preparant un exili próxim a algun país de l'est.



No amigo Antonio, para los españoles listos ser cutre y soez debe tener también su estilo...


El fet de l'elecció ja entreveia una cosa així. Un personatge popular extret del programa d'humor de Buenafuente (el preferit pels llestos i els progres), què, a més no va guanyar, pero gràcies a una extranya desqualificació 1 hora abans de tancar les votacions, privà a "la bicicletera" de Antonio Gonzalez el Gato de passar a la gran final. Un personatge que segurament es faria més dificil de vendre que el chikichiki.

Aquest estiu doncs "más españa para todos" servida com un plat de callos musicals amb salsa d'eurocopa, menys mal que que un servidor pararà (lo menos) per Kentucky i que com deia un grup de música que només participaria a Eurovisión representant a la CCCP: Menos mal que nos queda Portugal.


Algun dia se'ns calentaran les castanyes i us direm per on ficar-vos a Espanya, templats...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Espere que tot s'acabe el més aviat possible. I que tot torne a la normalitat. I que deixem de conèixer l'existència d'este "festival". I que ningú no en parle mai més.

Enhorabona per la teua bitàcora! ;)

el tropilla dijo...

gràcies. Jo també ho espere

Anónimo dijo...

Ya ha pasado todo, y a dios o quien sea gracias que el bloque sovietico sigue vivo aunque sea pa cantar, menos mal que la perestroika no derruyó todo. Y tampoco es que la culpa sea de esa perfida españolidad tuya (faaaaale, mucha si que tiene), que a fin de cuenta parte de la familia viene de por encima de ulldecona (si, y de mas allá del charco) y a esos les he visto algunas cosillas en tv3 de las que te partes pero que si les pregunta milikito por ellas no se si se acordaran, que hasta cabria pensar que se ha hecho a drede (lo cual me reconfortaria mas). Bueno, por lo menos la tormenta no se ha convertido en tempestad y creo que salvo este verano no tendremos que soportar mas torturas, osea que id borrando el chikichikibanbang de los moviles

Anónimo dijo...

Ya tío, los españoles somos malos y los catalanes, vascos y todo perro pichichi está bajo nuestro ominoso yugo. pfffffff.
Cuanta demagogia. El Nacionalismo catalán mola y el Español da asco. Para mí son la misma cosa, el nacionalismo es una ful. Y encima serás de izquierdas no? JAJAJA Pues yo tío soy anarquista, así que me río de todos los izquierdosos que no tienen ni idea de nada y se creen en posesión de la verdad. De los otros ni hablo claro.
Salud y no te molestes, la verdad jode un poco, sobre todo si te la dice un "español"....